Глория призна кой шамари гаджетата й, когато сгафят

04.08.2021 11:12 | Видян 844 пъти

Глория призна кой шамари гаджетата й, когато сгафят

Фолк певицата Глория държи личния си живот далеч от медийното пространство и държи почитателите й да обръщат внимание на нейното творчество, а не на нещата, които се случват в живота й. Но тези дни си позволи да открехна завесата на личното и да признае нещо, което никой досега не е предполагал за нея. 

Примата на фолка шокира с изповедта си за свой любим човек, който вече не е между живите. 

"Баба Недка Две години , откакто не е сред нас ! Тя ме научи на отговорност, дисциплина, научи ме да готвя, да шия на машина, удряше по някой шамар на някое мое гадже, ако е сгафил много - а, бе, голяма работа беше, безстрашна и смела...

Да обичам хората и да прощавам, че който каквото направи, после се връща... Казваше ми: "Галя, искам те в 21:00 h вкъщи! Тук сме малко градче - не искам да ме посрамвате!" и ние слушахме …и още и още, постоянно изискваше от мен и брат ми! В следващия миг тя и дядо Гого бяха най-сладките и отдадени хора, които бяхме виждали - смях, вицове, съседите и хората ги обичаха! Играехме на всевъзможни игри - искаха да се чувстваме значими и обичани! Баба ни поставяше куп задачи и на мен ми беше кеф да ги правя, защото просто на някой му пукаше за нас! Не ми се искаше да си тръгвам от там, не исках да порасна! Толкова добре се чувствах с тях!

Ноо...животът ми беше подготвил изненада - да пея, да радвам хората и да поемам отговорностите на съдбата! Каза ми: "Щом всички хора могат да поемат отговорност за живота си и ти можеш!" Благодаря ти, бабче ,че беше в първия значим стадий на моя живот, а това е много важно!!! Знаем, че си на хубаво място и ни помагаш още", написа Глория на годишнината от смъртта на своята баба. 

Майката на Глория също почете паметта на свекърва си, макар от години да е разделена с бащата на певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Валентин Велчев с клип на...

Носителят на наградата „Певец на годината...

Литературна София с изложба за...

И тази година за празника на София 17 септември...

Няма коментари към тази новина !

*}