Дивна падна в ръцете на секси модел

01.08.2021 11:35 | Видян 1949 пъти

Дивна падна в ръцете на секси модел

Дивна вече е нов човек и няма нищо общо с плахото дете, което беше допреди няколко години. Секси излъчване и предизвикателни пози са само малка част от новия имидж на певицата, която прави и все по-смели стъпки в музикално отношение.

Наскоро тя пусна лятно денс парче, озаглавено #СЕГА, а видеото с инфинити кадри към него, е повече от секси, а компания й прави зноен хубавец. За него вече тръгнаха слухове - дали пък не е и реалния мъж в живота на певицата.

undefined

 

Във видеото слънчевата риалити героиня се появява като натурална амазонка с бразилски плитки и секси визия, а до голяма степен „вина“ за това има креативният директор Никола Иванов – Флоридов. В последната една година, противно на COVID-обстоятелствата в света, а и в арт средите, поп звездата изкара няколко нови парчета и влезе в топ физическа форма.

"DIVNA е непоклатима, по-стабилна от всякога, осъзната и готова за световна слава", коментират и колеги от музикалния бранш, на които няма как да не им направи впечатление, че певицата е автор на музиката и текста към новото си парче.

Изненадващо добрата комбинация е с продуцента Цветелин Димитров, а към успешния състав се причисляват операторът Росен Тихов – РОКО и коафьорът Емилио Стефано. От години Дивна залага на сигурно, като създава стилни музикални произведения с изискана концепция за устойчивост във времето.

Йоан Николаев, по-известен в музикалните среди като “LPard3”, с когото изпълнителката се познава от дете, покрай конкурсните сцени по света и у нас, е сътворил аранжимента на #СЕГА. Красивите китарни звучи са дело на Преслав Атанасов, който е част от бенда на Дивна – “aploDissmenti”, с когото апропó се запознават по време на организирането на благотворителния концерт “ВСИЧКО или нищо” през 2019 година.

Пикантна подробност е, че Дивна сътворява това парче с вдъхновение от човека до нея - Иван Стойнов – един от актуалните модели на агенция “VISAGES”. Другото интересно е, че за Дивна язденето се оказало истински екстремно предизвикателство. Било й за първи път, а местоположението на снимачната площадка са високи и стръмни скали, като за капак и дроновете, които летели наоколо, плашели животното.

"Имам чувството, че за пръв път в моята кариера снимки протичат толкова леко и приятно за целия екип. Богатството на средата, в която се намирахме допринесе съществено за този успех. Девствените природни гледки са в синхрон с посланието на песента и се радвам, че се доверих отново на продуцента ми Цветелин Димитров от “PRIMEENTERTAINMENT”. Той подбра точните места", споделя все пак поп певицата.

Следваща спирка за Дивна е Бургас, където ще участва в емблематичния фестивал "Бургас и морето", поканена лично от популярният композитор Георги Красимиров – Герасим. Тяхната песен е в официалната селекция за големия финал на 31 юли и носи заглавието "Да те обичам".

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Няма коментари към тази новина !