Дойде време за големият финал на Music Idol

08.06.2009 10:45 | Видян 4599 пъти

Дойде време за големият финал на Music Idol

Дали Боян, Русина, Преслава или Магдалена ще бъде новият музикален идол на България, ще стане ясно утре вечер, когато зрителите предстои да видят един наистина грандиозен завършек на третия сезон на най-гледаното музикално шоу.

Специални гости на сцената ще бъдат Васил Найденов, който ще изпълни „По първи петли" и „Пясъчен часовник", също така Орлин Горанов с песента - „Да започнем отначало". Група „Трик" начело с музикалния педагог на шоуто - Етиен Леви също ще забавляват зрителите.

В първия кръг на финала всеки от четиримата айдъли ще има възможност да изпълни своята любима песен, която смята че е представил най-добре по време на участието си. Парчета на Tom Jones, Aretha Franklin, Beyonce и Queen ще звучат на сцената.

След този кръг един ще отпадне от надпреварата. Следващия кръг ще даде възможност на тримата участници да изпълнят песен с различен аранжимент. Какви интересни интерпретации и в какви музикални жанрове ще чуем - I will always love you, Summer Time, One way ticket и „Боса по асвалта", ще разберем утре вечер на големият финал на шоуто. В последната заключителна част, когато в шоуто останат двама финалисти, песента която ще изпеят ще бъде определена на жребиен принцип.

В деня на големия финал един от изпълнителните продуценти и водещ на шоуто - Андрей навършва 30 г. и по този повод ще получи приятна изненада, но каква ще бъде тя ще разберем утре в последното издание на Music Idol за този сезон.

В понеделник вечер ще бъде съобщена и сумата, както и  учебното заведение, където Виктория Димитрова ще продължи музикалното си образование. Средствата бяха натрупани след няколко поредни концерта, където сумите от sms гласуването бяха с това предназначение. Специални преки включвания от Скопие ще следят настроенията и емоциите на македонските граждани, които подкрепят своя финалист в шоуто.

Наградата на победителя - договор за издаване на първи самостоятелен албум ще бъде връчена лично от Саня Армутлиева- директор на „Вирджиния рекърдс". Новият музикален идол на България ще изпълни и първият си сингъл, който вече е готов - специално за финала на шоуто. Песента е разучена и репетирана и от четиримата финалисти, но кой ще я изпее за първи път пред публика, като свой самостоятелен първи сингъл, ще стане ясно утре вечер.

Победителят и новият музикален идол на България ще участва на живо в „Шоуто на Слави" веднага след финала на Music Idol, a на следващия ден в сутрешния блок на bTV. Той ще даде и ексклузивно интервю за феновете и потребителите на сайта на предаването.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !