Звезда от "София ден и нощ" се бори 4 часа за живота си

20.07.2021 10:01 | Видян 3242 пъти

Звезда от

Феновете със сигурност помнят един от най-колоритните образи в тийнсериала "София ден и нощ" - този на Марина, изигран брилянтно от Елена Алекси. Това, което атрактивната дама преживя наскоро обаче, разтърси всички и със сигурност ще ви накара да изтръпнете от ужас. А и да се замислите за родната действителност!

Алекси, която е иновативен моден дизайнер, преди броени дни получава алергичен шок без да е имала алергии, който за минути я изпраща в ситуация буквално да се бори за живота си.

undefined

"Днес се случи нещо много неприятно. Получих алергичен шок, без да съм имала някога каквито и да е алергии! Мъжът ми щото е черна нинджа запази пълно присъствие на духа и реагира като един истински боец. Грабна ме и ме метна в колата и газ с двеста до Искрец до единствения самотен кабинет, за който знаем че има там. Тука вмятам, че и аптека няма, това го знаем със сигурност.

И изненада ... И кабинет се оказа, че вече няма ... Аз почти в безсъзнание междувременно изпадам в пълно. Започвам да не мога да дишам, да говоря, подувам се цялата, почервенявам, очите ми се затварят от подуването и се наливат с кръв. Всичко се развива за някакви минути а придружаващите събития започват да стават истерични", пише чаровната блондинка в социалните мрежи и изправи на нокти последователите си. Благодарение на бързата реакция на съпруга си, който е направил и невъзможното - възможно обаче, сега тя има шанса да отвори очите на мнозина с поста си. Ето как продължава поста й:

продължи >>

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !