Деси Банова побесня

17.07.2021 09:58 | Видян 1469 пъти

Деси Банова побесня

След новината, че Нова телевизия ще остане без синоптички заради бременността на Никол Станкулова и Гергана Малкоданска, ръководството на медията е предложило на Деси Банова да се върне на екран . В момента две от трите хубавици, които съобщават прогнозата за времето, са в очакване на второто си дете.
Първа в майчинство ще излезе Станкулова, а след нея и Малкоданска. Така Нова телевизия оставала само с Лора Георгиева и Николай Василковски, които няма как да поемат всички емисии. Затова от медиата отправили оферта към съпругата на Росен Плевнелиев – Деси, която има 20-годишен опит пред климатичната карта.

Тя обаче неочаквано се обидила от предложението. „Искам да водя собствена рубрика или предаване. Минало ми е времето, в което представях прогнозата“, отрязала предложението Деси.  Жената на Плевнелиев слезе от екран преди 3 години, когато роди син на бившия президент. Тогава се заговори, че едва ли ще се завърне в телевизията, тъй като възприема работата си като недостатъчно престижна. Идеята да бъде просто съпруга и майка, макар и на бивш държавен глава  й омръзнала, твърдят нейни приятелки.

Деси отдавна имала желание да продължи рубриката си „Историите на успеха“, в които представяше успелите на Запад българи. Засега обаче от Нова й заявили, че едва ли ще намерят ефирно време за предаването, но пък ще се радват тя да представя синоптичната прогноза и да запълни зейналата празнина поради отсъствието на Никол Станкулова и Гери Малкоданска.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !