Наталия Симеонова и Денис Ризов се събраха

14.07.2021 14:21 | Видян 3597 пъти

Наталия Симеонова и Денис Ризов се събраха

Наталия Симеонова поднесе една от най-големите изненади в родния шоубизнес напоследък. Тв водещата, която никога не е крила, че голямата й любов е Денис Ризов, направи нещо, което едва ли някой е очаквал.

Блондинката наскоро сподели няколко снимки от Тампа, Флорида, от които става ясно, че се е събрала с продуцента на "Търси се". Поне в следващите няколко месеца, когато двамата ще споделят един покрив.

"Отивам при Денис, с който сме разделени, но не разведени и в прекрасни приятелски отношения. Отивам за няколко месеца, междувременно Вики ще идва при нас, майка ми също, както и сестра ми и племенницата, които живеят в Щатите. Така че половината ни семейство е там, половината тук. Вики скоро обобщи, че се чувства с двата крака на двата континента – нито напълно там, нито напълно тук. Може би същото важи и за мен", сподели тв водещата преди време.

Както е известно дъщерята на Наталия и Денис - Вики учи "Психология" в София, но често намира време да гостува на татко си, който има приказна къща до водата.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !