DJ ASAD RIZVI е госта на Ескейп тази събота

06.06.2009 09:00 | Видян 2846 пъти

DJ ASAD RIZVI е госта на Ескейп тази събота

За клабърите в столицата, които още не са си  потопили пръстчетата в морето, a чаканата ваканция е  просто дразнеща химера  в началото на месец юни – решението за идващият уйкенд може да бъде само едно – повече танци. На 6 юни eлитният клуб Ескейп посреща отново на родна земя един от любимите си ди джеи.

От дебюта му в денс музиката през далечната 1995-а Asad Rizvi се е утвърдил като еднакво уважаван продуцент и ди джей. С над 90 авторски продукции и ремикси под името си, неговата дискография му е спечелила впечатляващ съпорт от различни световни ди джей като: Danny Tenaglia, Laurent Garnier, Terry Francis, Adam Freeland, Fred Everything, Danny Howells, Desyn Massiello, Mr. C и много други. Записвал е за лейбълите OM, Global Underground, The End, Loaded, Visitor, както и за собственитеWrong и Reverberations. Способен да сътвори  без никакво усилие всичко от мелодии вдъхновени от бразилски сластни вокали до смразяващи гръбнака електронни бас линии или пък убийствени чикаго бийтове до даун темпо – Asad Rizvi е повече от средностатистическият продуцент. Във вените му текат музика и ритъм.

Започнал като ди джей в скромното студио на пиратско радио в западен Лондон днес Asad Rizvi е бил гост на стотици партита на петте континента в това число е забивал в някои от най-реномираните клубове като Fabric и The End в Лондон, Pacha в Буенос Айрес, Stereo в Montreal. През 1998 е определен за «new school hero» от списание MUZIK, получава приза «продуцент на годината» от Mixmag през 2000 и същата година е определен е за « DJ на годината» от елитното списание The Face.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Започва фестивалът София Моно 2024

Литературата оживява на откритата театрална сцена в...

Финансов директор и член на борда на...

Един от главните финансови директори на Нова телевизия -...

Няма коментари към тази новина !