Дара показа мъжа до себе си

09.07.2021 10:46 | Видян 2173 пъти

Дара показа мъжа до себе си

Сърцето на Дара кипи от любов, а причината е актуалното й гадже, с което тепърва ще се преоткриват. И макар тийнсензацията да говори предимно за работа, особено пък в летните месеци, около нея има далеч по-любопитна новина.

"Без значение сезонът, работата си е работа. Екстремно заета съм и това е начинът по-който ми се живее", написа наскоро тя в профила си в Инстаграм. "Фокусирана съм и минавам през изпитанията като светкавица", похвали още тя.  Всъщност конкретният повод за сравнението със светкавица е новата песен на Дара, Thunder, която излиза в днес. 

 

По-любопитното в случая обаче, е един кадър, който издава актуалния й приятел, както и доста интимен момент, който двамата споделят. Преди време Дара беше споделяла, че има приятел с "облаги", тоест са friends with benefits. Въпросният човек най-вероятно е Живко Гичев, един от диджеите в популярен столичен клуб. Двамата всъщност бяха забелязани заедно още през 2019 г., а година по-късно Дара, заяви, че двамата не са точно "заедно", но пък си прекарват доста добре

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !