Уволниха ангелите от Виктория'с Сикрет: Изчегъртване

18.06.2021 11:13 | Видян 2989 пъти

Уволниха ангелите от Виктория'с Сикрет: Изчегъртване

Време е "ангелите" да си отидат. С това лаконично обяснение изпълнителният директор на Victoria's Secret и съставител на популярния им каталог за дамско бельо Синтия Фийлд обяви най-голямото ребрандиране на компанията от основаването ѝ, предаде webcafe.bg.

С новите промени моделите, носещи прозвището "ангел", са освободени и на тяхно място идват популярни звезди от сферата на шоубизнеса и спорта с форми и външен вид, които повече се вписват в представата за нормално изглеждаща жена, поне за западните стандарти.

Това означава, че отсега нататък момичетата с вида на класическото Барби остават в миналото на Victoria's Secret, а на тяхно място идват посланици, които създават впечатлението за разнообразие и естествени форми.

Обявените нови лица на бранда са актрисата Приянка Чопра, трансджендър моделът Валентина Сампайо, plus size моделът Палома Елсесер, скиорката с китайско-американски произход Айлин Гу, чернокожият модел Адут Акеч, фотографът Аманда де Каденет и футболната звезда Меган Рапино.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Орландо Блум се жени

Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Няма коментари към тази новина !