Животът е прекрасен! Андрей Арнаудов и Емануела Толева в Рим

08.06.2021 11:48 | Видян 1636 пъти

Животът е прекрасен! Андрей Арнаудов и Емануела Толева в Рим

Телевизионният продуцент Андрей Арнаудов и половинката му Емануела Толева споделиха няколко очарователни свои снимки от Рим. Изглежда двамата са оставили малкия си син Васил в София и са си подарили романтична почивка, на която да се насладят на близостта си само двамата. Коментарът на Толева към снимките, заредени с наистина позитивно настроение гласи: „Понякога е прекрасно!“, от което става ясно, че тя и Андрей се намират в чудесен период в отношенията си.

От кадрите на дългокраката бивша моделка и баскетболистка от района на Ватикана и в близост до античния паметник „Пантеон“, пък прави впечатление, че в Рим няма много туристи.

Преди малко повече от месец Андрей и Емануела честваха 5 години от началото на връзката си. Харизматичната брюнетка сподели нежен кадър с любимия мъж в профила си в Instagram, до който написа: „5! А сякаш беше вчера! Далеч не е достатъчно и нека е завинаги!“

Въпреки щастливата си връзка наскоро съдружникът на Иван Христов сподели, че не мисли да сключва граждански брак с майката на сина си поне засега, защото вярва, че детето е това, което свързва най-много двама души, заедно с любовта и доверието.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !