Ники Георгиев в дует с изгората на Владо Арабаджиев

03.06.2009 17:30 | Видян 17122 пъти | Гласували 1

Ники Георгиев в дует с изгората на Владо Арабаджиев

Водещият на Ясновидци Ники Георгиев и приятелката на автомобилния състезател Владо Арабаджиев – Деси Георгиева – Джорджия,  направиха изненадващ дует след като изпробваха уникалната здравословна програма за отслабване без глад Лъки Фит в Апартхотел Лъки Банско.

Пловдивската красавица дойде в курорта без шампиона, които е на състезание във Валенсия, съобщава ВИП Комюникейшън.   В разгара на вечерта певицата представи дебютната си песен „На инат”, след което двамата с Ники запяха български ретро парчета.

Освен участие в програмата Лъки Фит, звездите разгледаха и новата конферентна зала с модерно оборудване, която е единствена по рода си в Банско. Те се насладиха и на атрактивните процедури в СПА-центъра на хотела, които са привлекателни и със сезонното си намаление от 30 %.

„Туристите са гладни за все повече нови и нови услуги. Освен първокласен комфорт и отлично обслужване, предлагаме на нашите гости и редица допълнителни занимания, които да направят почивката им запомняща се”. Това е част от речта на инвеститора на Апартхотел „Лъки Банско” г-н Борислав Малинов за откриването на хотела. Той спази обещанието си. Доказателство за това са и многобройните награди, които апартхотел Лъки Банско получи за краткото време на своето съществуване.

През 2008-а беше връчен призът „Най – добра инвестиция”. Веднага след нея дойде и една от най–ценните ни награди – Marque of Excellence, дадена от един от най – големите английски туроператори, Nielson.  Наградата е изключително ценна, защото  се базира на оценките на всички клиенти на фирмата, иабрали за своята почивка България като дестинация.
 
Преди дни Апартхотел Лъки Банско грабна призa „Хотел на годината” в най-оспорваната 4-звездна категория в конкурса BANSKO AWARDS.
 
През уикенда на миналата седмица „Лъки Банско” беше отличен с още една престижна награда.  Общината в курорта обяви Апартхотел „Лъки Банско” за „Хотел на годината”. Надрадата беше връчна лично от кмета на община Банско г-н Александър Краваров.
 
Хотелът получи и престижната номинация за сграда на годината. Тази номинация беше отличието, което заслужено получиха инвеститора, архитектите, проектантите и целия екип, изградил и превърнал Лъки Банско в един от най – предпочитаните хотели в Банско.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !