Лили Джеймс е неузнаваема в ролята на секссимвола Памела Андерсън

18.05.2021 14:50 | Видян 1244 пъти

Лили Джеймс е неузнаваема в ролята на секссимвола Памела Андерсън

Актрисата Лили Джеймс влиза в ролята на сексапилната Памела Андерсън в нов минисериал, озаглавен "Pam and Tommy". Историята в поредицата ще се съсредоточи върху отношенията на една от най-горещите холивудски актриси и нейният екссъпруг и баща на синовете ѝ – рокаджията от Motley Crue Томи Лий. Съвсем скоро се появиха и първите официални снимки от минисериала, който ще бъде излъчен в стрийминг платформата Hulu.

Звездата от "Пепеляшка" е известна със своя актьорски талант и със сигурност ще се представи прекрасно в ролята на Пам. Таблоиди обаче твърдят, че Памела Андерсън не била доволна от идеята за новия минисериал, в който на Лили Джеймс партнира Себастиан Стан. Клюкарски издания твърдят, че Пам наричала поредицата "евтино шоу" и не е доволна от факта, че на екран ще се появят моменти от скандалното ѝ минало Томи Лий. Актрисата от "Спасители на плажа" не се интересувала от снимките на "Pam and Tommy" и не би го гледала "абсолютно никога", казва източник, приближен до звездата, пред вестник The Sun. Феновете на Лили смятат, че любимката им досущ прилича на нея, но култовата блондинка явно е на друго мнение.

Актьорът Сет Роугън също участва в сериала като Ранд Готие, човекът, който открадна и продаде скандалното домашно порно на Томи и Пам, което стана достояние на целия свят. Този период обаче е доста травмиращ за Андерсън, казват различни източници. Припомняме, че  Пам и Томи се ожениха през 1995 г., а се разведоха през 1998 г. Самите те отказаха да участват във въпросния сериал, след като бяха помолени от продуцентите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !