Бил и Мелинда Гейтс се развеждат

04.05.2021 10:13 | Видян 1987 пъти

Бил и Мелинда Гейтс се развеждат

Бил Гейтс и съпругата му Мелинда обявиха, че са решили да се разведат след 27-годишен брак. Новината се възприема като сътресение в света на благотворителната дейност, тъй като двамата ръководят фондацията, носеща техните имена, и разполагаща в момента (по данни на CNBC) с над 51 милиарда долара. Засега няма подробности за финансовите последици от развода, който идва 2 години след раздялата в семейството на Джеф и Макензи Безос.

"След много обмисляне и много усилия за нашите отношения взехме решение да сложим край на нашия брак", обявяват двамата в профилите в "Туитър" на Бил Гейтс и Мелинда Френч Гейтс. "Повече не вярваме, че можем да израстваме заедно като двойка в следващия етап от нашия живот. Молим за лично пространство за семейството ни, за да преминем към един нов живот", допълва съобщението.

Двамата се срещат за пръв път през 80-те години, когато Мелинда започва работа за "Майкрософт", основаната от Бил и Пол Алън компания, превърнала го бързо в най-богатия човек на планетата. Те имат 3 деца - Дженифър (25), Рори (21) и Фиби (18). Фондацията им

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ринго Стар с първи сингъл от...

Легендарният Ринго Стар представи „February Sky“ - първи...

Успехът не е да спечелиш всяка битка,...

Успехът не е да спечелиш всяка битка, а да имаш силата...

Няма коментари към тази новина !