Звезда от "Игрите на глада" и "Игра на тронове" се сдоби с "Covid-бебе"

29.04.2021 13:55 | Видян 970 пъти

Звезда от

Британската актриса Натали Дормър, позната с ролите си във филмови и телевизионни продукции като "Игрите на глада", "Игра на тронове" и "Династията на Тюдорите", разкри, че по време на карантината заради коронавирусната пандемия се е сдобила с първа рожба, съобщи сайтът на сп. "People".

"Covid-бебето" на 39-годишната Дормър се е появило на бял свят през януари. Звездата обаче е зарекла приятелите и семейството си да мълчат, за да ѝ осигурят време да се приспособи към майчинството, преди да оповести важното събитие.

Натали Дормър е разкрила, че е станала майка в подкаст на своята приятелка, журналистката и телевизионна водеща Естер Ранцен, споделяйки, че е "изтощена, но влюбена".

Бебето, което е момиченце, е първо за Натали и партньора ѝ Дейвид Оукс, който също е актьор, предава БТА. Двамата са заедно от 2018 г.

"Това е идеалното нещо за правене по време на пандемията - да забременееш и да родиш. Може и са прозвучи като клише, но си представям как дъщеря ми седи в някой бар след 30 години и разказва, че е "Covid-бебе". Мисля, че ще се нароят доста такива деца, защото какво друго им остава на хората да правят под карантина?", казва Натали Дормър.

Тя допълва, че приспособяването към майчиния график на сън е по-трудно, отколкото работата на снимачната площадка.

"Повече никога няма да се оплаквам от дългите снимачни часове, защото недоспиването е съвсем друго нещо", споделя Дормър, и добавя, че не изключва възможността да се завърне на работа, като предпочитанието ѝ е да намери театрална роля, за да може да прекарва възможно най-много време с дъщеря си.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !