Официално: Джей Ло и Алекс Родригес потвърдиха, че се разделят

17.04.2021 15:34 | Видян 1253 пъти

Официално: Джей Ло и Алекс Родригес потвърдиха, че се разделят

След много слухове за проблемите във връзката им, Джей Ло и Алекс Родригес обявиха в изявление, че едва две години след годежа им, те наистина са разтрогнали годежа и са прекратили връзката си.  „Разбрахме, че е по-добре да бъдем приятели и се надяваме да останем такива Ще продължим да работим заедно и да се подкрепяме в съвместни бизнеси и проекти. Пожелаваме си най-доброто, както и на нашите деца. От уважение към тях единственото друго нещо, което искаме да кажем, е, че сме благодарни на всички за добрите думи и подкрепа."

Слуховете за раздялата на известната двойка започнаха преди няколко седмици и тогава и двамата ги отрекоха. Източници, близки до двойката, твърдяха, че имат проблеми във връзката, но не се разделят. Джей Ло беше в Доминиканската република по време на слуховете и за да докаже на обществеността, че все още са заедно Алекс дори я посети там. Джей Ло и Алекс започнаха връзката си през 2017 г. и се сгодиха през 2019 г. След като отложи сватбата заради пандемията, певицата сподели, че и двамата са се разбрали да не бързат и може никога да не се оженят.

Преди раздялата двойката живееше с децата си от предишни бракове. Дженифър Лопес има две деца - 13-годишните близнаци Макс и Еме. Алекс също има две деца - 12-годишната Наташа и 12-годишната Ела. През последната година се появиха някои смущаващи твърдения на дами, които заявиха, че Алекс е опитвал да установи отношения с тях, като им е изпращал съобщения в социалните мрежи с интимни намеци. Истина или не, близки до Дженифър Лопес заявиха, че тя така и не е успяла да възстанови доверието си в своя годеник.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !