Български спортни шампиони станаха част от „Забраненото шоу на Рачков“

12.04.2021 13:35 | Видян 923 пъти

Български спортни шампиони станаха част от „Забраненото шоу на Рачков“

„Забраненото шоу на Рачков“ бе посветено на българския спорт тази неделя. До водещия на сцената застанаха едни от най-добрите български спортисти в различни спортове. Димитър Рачков се впусна в своеобразни състезания с шампионите, които дадоха своя уникален принос в темата „Истината за българския спорт“. Освен Рафи Бохосян и неговият бенд, с музиката си очароваха Нели Петкова, Веско Ешкенази и Лъчезар Кацарски. След страхотното брейк изпълнение на децата от „The Next Crew”, зрителите на NOVA видяха водещия за първи път в екип за борба. Сцената на шоуто се превърна в тепих при гостуването на олимпийската и световна шампионка по борба Станка Златева.
В студиото тя представи и младите надежди на българската борба. Схватката между Рачков и трите боркини бе коментирана от Камен Алипиев-Кедъра, който с много смях припомни на феновете едни от най-големите бисери на българските спортни коментатори.
На дивана срещу Рачков застанаха и три момчета, които могат да бъдат вдъхновение и пример за изпитание на волята и духа - параолимпийците Михаил Христов, Денислав Коджабашев и Християн Стоянов.
Веднага след тях в студиото влезе легендата на българския футбол Мартин Петров, който разказа вълнуващи истории от кариерата си, а малко по-късно двамата с водещия премериха уменията си по футбол на сцената.
Вечерта бе закрита с песента „Somebody To Love” в изпълнение на Рафи Бохосян, бенда и със специалното участие на Веско Ешкенази.
Не пропускайте „Забраненото шоу на Рачков“ на 18 април от 20:00 часа по NOVA, когато темата ще бъде „Българска работа“, а на сцената зрителите ще видят Христо Стоичков, Захари Бахаров, Юлиян Вергов, Таньо Шишков, Тихомир Христозов и Владислава Христозова.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !