Архиепископът на Кентърбъри уличи Меган в лъжа

01.04.2021 13:50 | Видян 1624 пъти

Архиепископът на Кентърбъри уличи Меган в лъжа

Архиепископът на Кентърбъри изглежда опровергава твърденията на Меган Маркъл - съпругата на британския принц Хари, че ги е венчал преди официалната им сватба пред телевизионни камери, предаде Франс прес.
Хари, внук на кралица Елизабет и по-малък син на престолонаследника принц Чарлз, се ожени за бившата американската актриса на 19 май 2018 г. на пищна церемония в Уиндзор.
В ексклузивното интервю обаче, което двойката даде за Опра Уинфри, Меган разкри, че те са разменили брачните си обети насаме пред архиепископа на Кентърбъри Джъстин Уелби три дни преди официалното събитие.
"Имах няколко частни и пасторски срещи с херцога и херцогинята преди брака им", обяснява архиепископът на Кентърбъри пред всекидневника "Република". "Законният брак беше сключен в събота (19 май). Подписах брачното свидетелство, което е юридически документ, и щях да извърша сериозно нарушение, ако го бях подписал, знаейки, че е невярно", допълва той.
"Законният брак беше сключен в събота, но няма да разкривам какво се е случило на други срещи", настоява Кентърбърийският архиепископ.
По време на интервюто с Опра Уинфри Меган заяви: "Три дни преди церемонията се оженихме". "Никой не знае това. Но се обадихме на архиепископа и му казахме: "Слушайте, този спектакъл е за света, но ние искаме да имаме съюз между нас", обясни тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !