Наум Шопов: Нямам търпение COVID-19 да се превърне в неприятен спомен (ВИДЕО)

24.03.2021 14:13 | Видян 1100 пъти

Наум Шопов: Нямам търпение COVID-19 да се превърне в неприятен спомен (ВИДЕО)

Актьорът Наум Шопов е влязъл в болница заради COVID-19. Новината дойде от самия него в профила му в Instagram, като към съобщението актьорът качи снимка и от болничното заведение.

"На доста от вас им направи впечатление, че изчезнах от всякъде след като ви споделих за моята среща с вируса. Причината за това беше, че се наложи да постъпя в болница", пише той. „За щастие нещата вече се стабилизираха. Момичетата ми са също са добре! Надявам се, този път да е окончателно за всички ни! Нямам търпение това да се превърне в просто неприятен спомен. Благодаря ви", пише още звездата от популярния сериал „Откраднат живот“.

Публикация по темата се появи и в профила на половинката на Наум Шопов Теа Минкова. От нея става ясно, че и тя, и дъщеря им също са прекарали COVID-19. "Изкарахме вируса тежко, и за най-голямо съжаление, той не пропусна и Амая. Няма да влизам в подробности, само ще споделя, че съм БЛАГОДАРНА за това, че отново сме заедно", пише тя. Тя описва последните две седмици като трудни и стресиращи за цялото семейство и благодари на майка си и сестра си, без които тези дни са щели да бъдат още по-голям кошмар.

"Сега бавно започваме да се връщаме към нормалния си начин на живот", завършва тя, цитирана от канала "Social Virals" във vbox7.

Вижте цялото видео ТУК !

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !