BTS е първата K-Pop група, която ще се бори за награда Грами

10.03.2021 13:10 | Видян 707 пъти

BTS е първата K-Pop група, която ще се бори за награда Грами

Принудени да останат у дома по време на пандемията, момчетата от група Би Ти Ес създадоха песента "Dynamite" и я пуснаха като подарък на феновете си, също в изолация. Този подарък обаче им се върна - под формата на първа номинация за награда "Грами", предаде Асошиейтед прес.

"Много хора бяха тъжни и унили заради ситуацията с Ковид и това бе нашият начин да разведрим всички", каза Джин в интервю за агенцията. "Трябваше да пълним стадиони на световно турне.

Нямахме планове да пускаме сингли като "Dynamite", обясни Ар Ем. "Dynamite" ни донесе огромен успех в Корея и разбира се, номинация за "Грами", участие в церемонията, така че животът е наистина интересен".

"Dynamite'' стана първият сингъл на Би Ти Ес, който оглави класацията на Билборд, когато излезе миналата година. След като години наред попадаха в Топ 40 и пълнеха зали и стадиони, седемте момчета от групата ще се състезават за награда "Грами" в категорията за най-добро изпълнение на поп дует или група и ще участват в шоуто в неделя.
Би Ти Ес е първата кей-поп група, която ще се участва в надпреварата за "Грами".

"Наистина е трудно да се изрази с думи", каза Джимин по повод номинацията. "Все още не можем да повярваме, че сме номинирани и че ще можем да свирим и пеем на церемонията за наградите "Грами". Така, че сме благодарни. За нас е чест".

Експлозивният хит на Би Ти Ес ще се бори срещу друг хит номер едно - "Rain on Me'' на Лейди Гага и Ариана Гранде, както и с попадналите в топ 10 "exile'' на Тейлър Суифт и "Бон Айвър", "Intentions" на Джъстин Бийбър и Куаво и "Un Dia" на Джей Балвин, Бед Бъни и Дуа Липа, която бе начело на латинокласацията на Билборд.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Дворецът публикува нова снимка от ЧРД...

Принц Луи празнува шестия си рожден ден днес и нова...

Няма коментари към тази новина !