Заведенията отвориха, първи клиенти за обяд на 1-ви март

01.03.2021 17:25 | Видян 736 пъти

Заведенията отвориха, първи клиенти за обяд на 1-ви март

Заведенията в София отвориха след повече от 3 месеца втори локдаун. Те започнаха да посрещат клиенти в късната сутрин и в навечерието на традиционния за центъра бизнес обяд, както се убедихме на място в едно от предпочитаните за Слава и 19 минути места –  на бул. Витоша, срещу катедралата Света Неделя и под прозорците на главния прокурор Иван Гешев и останалите висши магистрати в Съдебната палата.
Както си е традиция, гостите се разделиха на непушачи в салона и пушачи на терасата навън в слънчевото, но не особено топло, хеле на фона на последните дни, време – температура около 10 градуса.
Цените са останали непроменени – важна информация за бъдещите клиенти, които ще се престрашат да посетят елитните заведения. Според наше гостуване и в друго от тях, за което писахме – La Casa на бул. Васил Левски на 2 крачки от Попа, котировките са точно онези, на които затвориха ресторантите на 27 ноември миналата година.
Нито собствениците, нито клиентите, които вече няма да чакат с часове разносвачите или да се задоволяват със сухоежбина във вид на пица на парче, сандвичи, бургери, хот-дози и баници, каквито през последните 3 и отгоре месеца изхранваха работещите софиянци, знаят докога ще трае това отваряне.
Всички обаче се надяват да бъде завинаги, като със затоплянето на времето и възможността хората да се хранят отвън на изнесени маси и столове, която ще се отвори още при 17-градусовите температури в четвъртък и петък, яденето на открито на практика е напълно безопасно. Което не може да се каже за опашка в някой магазин например.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !