Изневери и убийство в новия сезон на 1001 нощи

28.05.2009 13:20 | Видян 9862 пъти | Гласували 2

Изневери и убийство в новия сезон на 1001 нощи

Както ви споменахме в миналия брой на СЛАВА, третият и последен сезон на суперсериала 1001 нощи ще бъде изпълнен с драматични обрати и емоционални моменти. Лоши хора ще направят всичко възможно да попречат на щастието на главните и тяхната любов ще бъде поставена на сериозно изпитание.

Ето какво ще се случи в новите епизоди на 1001 нощи, без да издаваме всичко, разбира се:

След като вдигат сватба и Шехерезада прави спонтанен аборт, двамата с Онур се развеждат.  Удрят го на живот, за да забравят. Еда изпраща имейли на Шехерезада от името на преподавателя, но в крайна сметка е разобличена от него. За да го накаже, тя го убива без да й мигне окото, след което я хващат. Шехерезада за малко да се омъжи за друг, а Онур започва да спи с различни жени. В един от последните епизоди Шехерезада си прави тест за бременност. В същия момент при нея внезапно влиза Онур и я пита дали има нещо, но тя така и не му отговаря. Така че, хепи ендът определено е възможен при тях. Ако тя е бременна, това е идеален повод да се съберат. Каан също ще изиграе голяма роля в тяхното сдобряване. Той ще направи всичко възможно да възтържествува любовта им.

Сценарият е доста динамичен и непредвидим и що се отнася до другите герои – Бену и Керем. Тяхната драма също е много голяма. Двамата се скарват. Той се пропива и започва да й изневерява, а тя си прерязва вените. Дали ще бъде спасена, гледайте и ще разберете.

Една от най-положителните героини - Надиде е тежко болна. Ще претърпи тежка операция. Каква е диагнозата и има ли шанс за нея, ще научите почти накрая.

Щастието се усмихва на Фюсюн и Али. Те най-накрая се женят.

След снимките на последния епизод на турската 1001 нощи, артистите се събрали на прощална вечеря, за да отпразнуват 3 годишната си съвместна работа и да отговорят на въпроси на журналисти. На нея едни от тях се пошегували, че от небето ще падне камък, други, че всички ще се преместят да живеят в Саудитска арабия. Трети пък били категорични, че зрителите ще се насладят на прекрасен финал. Самият Онур е заявил, че краят ще бъде хубав.

За връзката си с Шехерезада в реалния живот той бил лаконичен: „Сериалът е едно, личният ни живот е друго. Между двете няма връзка. Ето думите на Бену: „Много чувствен филм. От 3 години сме заедно. Сериала ни е като бебе, което отгледахме. Раздялата е трудна, но всяко хубаво нещо си има край. Трудно си сдържам сълзите. Целият екип много се обичаме. Това никога няма да свърши.“

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Всички истински велики мисли се...

"Всички истински велики мисли се зараждат по време на...

10 съвета за по-добър сън

В днешно време голяма част от хората пренебрегват...

Няма коментари към тази новина !