'Що ни не лепнете и стикери за ваксинация на челата, хем депутат ще ги печата, както евродепутатска

27.02.2021 10:32 | Видян 461 пъти

'Що ни не лепнете и стикери за ваксинация на челата, хем депутат ще ги печата, както евродепутатска

Правителството ни било съгласно да се въведат ваксинационни паспорти, за да напускаме нашата мила, родна страна и да се връщаме в нея, нищо че в същия момент спря започналата цели 5 дни по-рано масова ваксинация, при която нямаме и 2 процента ваксинирани (2,13 бяха общо първите и вторите дози до онзи ден, сега 2,2). Логично е, нали! Да благодарим на евродепутатката Ева Майдел, на нейната майка, която представлява Астра Зенека у нас и на всички онези от правителството и НОЩ, които заложиха именно на тази фирма, за да й поръчат огромни количества ваксини, като от лятото беше ясно, че хем закъснява с производството, хем има по-ниски показатели от другите ваксини. Ама нали всичко при нас се урежда по роднинско - приятелска линия, като имаме връзки, нас не ни лОви, нали?...

Аз се чудя, както с пълно единодушие гласуваха присъстващите на работа 82 или 1/3 от депутатите и стана закон да си лепим ненужни и незаконни екостикери на колите, които ще ги печата техен колега, на когото държавата е съфинансирала даже и машината по европрограма, която му е подопечна като шеф на икономическата комисия на НС, защо да не ни лепнат и по един векси - стикер на челата?! Бедният депутат Кънев ще спечели още и още милиони, ще обмени и с верни другари от всички цветове, ще ни спасят за пореден път с тяхната коалиция "Всички на масата". Ех, тогава предвиждам такъв живот..., както се пееше в оня наивен стар хит на Богдана от зората на демокрацията, "че само си викам ДАНО".

Правото на свободно придвижване на ХОРА, стоки и капитали е основната ценност на Европейския съюз. За стоките и капиталите проблем няма. Явно хората сме им проблем на властниците. Понеже толкова им е капацитетът и акълът или пък са кандидати за жителство на Марс. Където американските пътно-транспортни средства, апропо, си се движат свободно, без кьорав стикер.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Патриция Гучи за Ал Пачино в ролята...

Правнуците на Гучо Гучи , основал преди век във...

Военни заснеха истинско НЛО:...

Министерството на отбраната...

Няма коментари към тази новина !

*}