Излъчват утре наш DJ за световни квалификации

28.05.2009 12:40 | Видян 3208 пъти | Гласували 2

Излъчват утре наш DJ за световни квалификации

DMC Bulgaria DJ Championship 2009 на 29 май (петък) в най-новият клуб в столицата - Sofia Live Club (подлеза пред НДК), ще излъчи победителят в България, който да участва в световните квалификации в Лондон, съобщават организаторите. DMC WORLD DJ Championship е най-високата степен на оценяване и награждаване на DJ в цял свят. С този шампионат на национално ниво, нашата страна е част от световната организация.

В състезанието ще участват DJ Niky, CUBE&RIOT + DJ Станчо, Калин Велъов & Десо Д2 + DJ Rady. В програмата са още DJ Shiftee – DMC World Champion 2007, и Айзък Де Лима, познат още като DJ I-DEE, е бетонирал името си в света на скречовете със спечелването на три от най-престижните отличия – ‘Битката за надмощие’ на DMC USA, Scribble Jam и ‘Битката за надмощие’ на Gong World.

DMC (Disco Mix Club) World е създаденa като организация през 1983 година от Tony Prince DMC*s World DJ Mixing Championships утвърждават DMC в публичното пространство и изиграват важна роля в определянето на ролята и имиджа на DJ-ите. Появява се идеята, че DJ-ят може да създаде нещо ново и вълнуващо с помощта на два грамофона, миксер и купчина плочи.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !