LTJ Bukem, MC Conrad и Sub Focus на Spirit of Burgas

28.05.2009 10:15 | Видян 2800 пъти

LTJ Bukem, MC Conrad и Sub Focus на Spirit of Burgas

LTJ Bukem ще пристигне отново в България по покана на H.M.S.U. Този път за участие в първата нощ от "Spirit of Burgas'.

Серията  „Bukem in Session", ще бъде допълнена от магическия глас на MC Conrad - дългогодишен партньор на гуруто, а участието им във вечерта съвсем не е случайно.

LTJ има зад гърба си десетки години професионални занимания с дръм енд бейс, в това число съвместно в проекти като този с Хърби Хенкок, саундтрака към концептуалния албум на Дейвид Арнълд за филма Джеймс Бонд, световният успех на собствения му лейбъл Good Looking и дъщерния такъв Looking Good, емблематичните Progression Session издания и разбира се Essential микса му за БиБиСи от 1995, който обиколи уокмените по света. Това е само част от причинитена гостуването на дуото на 14.Август в Бургас да не остане незабелязано.

За да бъде нощта добре подплатена с бас, към лайнъпа ще се присъедини за първото си гостуване в България и безспорно най-успешният продуцент на дръм енд бейс сцената през последните няколко години - Sub Focus. Нашумял главно с ремикса на парчето на The Prodigy - Smack My Bitch Up, той не пропуска да представи и всеки друг свой сингъл като тотален дръм енд бейс хит. Навярно и не без помоща на ексклузивния договор за издаване на неговата музика от диджей легендата Andy C и лейбъла Ram Records.

Лятната нощ ще бъде допълнително охладена с музикални изненади от интернационални и локални H.M.S.U. представители. За екстремните гости е предвидена Къмпинг зона точно до морето, което непременно ще допълни дневното фестивално усещане на един от най-престижните фестивали в Европа.

Билетите за фестивала се продават от 18 май в мрежата на Евентим.Промоционални цени стартират от 35 лв за еднодневен билет до 10 юни, после билетите ще струват по 40 лева.

На входа на фестивала дневен билет ще струва 50 лв.

Тридневните билети са:

Промоционални от 90 лв. - до 10 Юни

От 10 Юни билетите ще струват 100 лв.

На входа на фестивала билетите ще струват - 120 лв.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Серебренников с пола в Кан

Известният руски режисьор Серебренников се яви на среща...

Теди Кацарова изруся: Фото на деня

Теди Кацарова изруся: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !