Ваня Щерева мина на житен режим

04.02.2021 13:20 | Видян 933 пъти

Ваня Щерева мина на житен режим


С настъпването на февруари много от нас ще си направят пречистване – за да се освободят от токсините или просто за да свалят някое излишно килце. Да вземем например Ваня Щерева, която се похвали, че започва житния режим на Петър Дънов.

„Тоя па житен режим верно работи. Казваха, че на третия ден изчиствал главата. Събудих се с някаква необозначена радост“, написа писателката във Facebook.

Щерева, която се промени доста през последните месеци, посочва, че до момента похапването на жито ѝ се отразява добре на фигурата.

„И огледалото показва талия. Ами то до края остава много, какво ли ще се случи...“, написа още тя и подметна на своя приятелка, че трябвало да мине на диетата заедно с нея.

Житният режим, на който е актрисата, се прави всяка година, няколко дни след февруарското пълнолуние. Житото може да се вари, накисва в преварена вода или се яде сурово. Това влияе положително на настроението и пречиства тялото, стига да се изпълнява правилно в продължение на 10 дни.

Ваня Щерева, която е на 50 години, изглежда доста добре за възрастта си. Освен на по-здравословния начин на живот и някои корекции, които си направи миналата година, по-свежият ѝ външен вид се дължи на по-младото ѝ гадже, с което тя живее.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !