Парти под небето

26.05.2009 15:40 | Видян 2731 пъти | Гласували 1

Парти под небето

След Metamorphosis в Пловдив летните партита на открито продължават с поредното събитие, което този път ще се проведе в Стара Загора.

За него организаторите от Renesanz са поканили 4 гост-диджеи: Dandi & Ugo (Италия), Clodagh (Ирландия) и Boris S. (Германия).

Заедно с тях зад пулта ще се изявят и обичайните заподозрени Balthazar и JackRock, както и резидентът на Cacao Beach – DJ Gagalove, Birben и Metalix.

Екстрите за вечерта ще бъдат качествен саунд и осветление, лазер, визия, ВИП зона, паркинг, афтърпарти и още много други.

При евентуално лошо време е предвидена закрита част за партито.

Ето малко повече и за гостите:

Dandi & Ugo са най-нашумялото през последните години италианско дуо. Големият успех за тях идва, когато съвместно с Piatto основават лейбъла си Italo Business, понастоящем извоювал култов статус на минимал техно сцената, а тяхната продукция намира постоянно място в кейсовете на най-големите в бранша.

Clodagh пък е една от малкото жени диджеи, постигнали световен успех и свирили на големи фестивали в Бразилия, Япония, Норвегия, Франция, Алжир и др. Тя печели уважението и на нейния идол Carl Cox, който я кани да го подгрява на своите турнета. Известна е със своите енергични сетове и способността да спечели всяка публика.

Boris S. или Boris Schalk е популярен с качествената си продукция, както и като продуцент на Felix Kroecher и Greg Silver. През 2007 г. съсредоточава работата си главно върху собствени парчета и издава редица топсингли за престижни лейбъли като Bitshift, Inflicted, Abstract и др.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Самоуправляващи се автомобили: Какво...

Авторите на научна фантастика, Илон Мъск и други от...

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Няма коментари към тази новина !