Ирен Кривошиева влиза в ролята на лекар в сериала на bTV Белези

14.01.2021 12:44 | Видян 1624 пъти

 Ирен Кривошиева влиза в ролята на лекар в сериала на bTV Белези

Снимките на най-новия сериал на bTV „Белези“ продължават вече трети месец. Участие в него ще  вземат едни от най-популярните театрални и кино звезди, които ще  разкажат за зрителите истории за изгаряща любов, заплетени семейни отношения и дълбоко пазени тайни. Част от уникалния каст в семейната драма е и обичаната българска актриса Ирен Кривошиева. Като част от екипа, реализиращ продукцията пък, вече е и носителят на редица престижни награди за своята работа - режисьорът Виктор Чучков – син.
Ирен Кривошиева влиза в ролята на Мария, доктор по професия, живяла много години в Америка. Според актрисата много черти от характера на образа ѝ съвпадат и с нейния личен. „Сякаш ролята е писана за мен. Мария има син лекар по професия, както е и в моя живот. Тя се връща от Америка и се установява тук, грижи се за своя син така, както аз го правя за моя собствен“. С усмивка на уста Ирен споделя още, че би се радвала образът на Мария да бъде така разгърнат, че да може всеки ден да е на снимачната площадка.  
„Изпитах страхотно вълнение в първия ми снимачен ден, все пак не съм снимала близо 10 години. Впечатлена съм от високото ниво на професионализъм на екипа, от отношението към нас актьорите и от начина, по който се работи с нас. Темпото е много бързо, но винаги и на първо място се обръща особено внимание върху поведението и характера на образите“, споделя Ирен Кривошиева.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !