Галена загуби над 400 бона покрай пандемията

04.01.2021 16:43 | Видян 2279 пъти

 Галена загуби над 400 бона покрай пандемията

Над 400 бона загуби Галена заради коронавируса!, пише България Днес
Както е известно, нощните заведения не отвориха врати през голяма част от годината.

Чалгата бе ударена най-сериозно от мерките. Четири месеца дискотеките не отвориха, след като хлопнаха кепенците през март. А след това отново бяха затворени в разгара на втората вълна от COVID-19.

Музикантите имаха едва няколко силни месеца, и то само през лятото. И загубите им са огромни.

Най-сериозно затворените заведения се отразиха на Галена. Въпреки че участията на певицата са малко през годината, тя е шампион по загуби.

Хитовата изпълнителка пропусна повече от 80 участия през годината заради мерките против COVID-19. Галена рядко се качва на сцената повече от 3 пъти в седмицата.

Хонорарът на дуетната половинка на Криско е 8000 лева. А половината дели с компанията, която я продуцира - "Пайнер". Простота сметка показва, че Галена е изгубила повече от 320 000 лева заради кризата.

В това число не влизат планираните изяви на певицата на частни събития, както и участията й по Коледа и Нова година, където хонорарите обикновено са двойни. С тях сумата набъбва до 400 бона.

Огромни са загубите и за другите популярни лица в бранша - Емилия, Фики и Тони Стораро, Алисия, Емануела, Преслава, Галин и други.

Голяма част от изпълнителите бяха принудени да намалят хонорара си. Кризата покрай пандемията удари сериозно развлекателния бизнес и няма кой да им дава парите, които са взимали преди коронавируса. Затова доказани имена в поп музиката редуцират стабилно исканата сума за изява.

Много ощетен от кризата е и Криско. Освен че изявите му на сцената бяха драстично намалени, рапърът губи сериозни суми и от своите изпълнители.

Криско е продуцент на няколко музиканти - Тита, Боро Първи и други. Загубите на габровеца са около 200 бона. Той взема огромен хонорар за участие, който е около 10 000 лева.

Преди да настанат смутните времена, Гери-Никол получава по 7000 лева за участие. Срещу толкова се навива да пее и колежката й Тита. След идването на пандемията двете бръмчалки смаляват хонорара си почти с 40%. И вече пеят срещу "скромните" 4 бона.

Младата Тита е загубила малко повече от 100 бона заради коронавируса. Малко повече е загубила Гери-Никол. Яката дупара се продуцира сама и не дели с никога хонорара си за разлика от Тита.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !