2021: Супер хороскоп

01.01.2021 11:49 | Видян 4013 пъти

2021: Супер хороскоп

Годината на Водолея ни вкарва в нов 12-годишен Юпитеров цикъл и нов 30-годишен сатурнов цикъл, така че със сигурност носи промяна. Точните хороскопи винаги са индивидуални - вземат предвид не само датата, но и часа и мястото на раждане, а когато се четат общите, добре е да се поглежда не само рождената зодия, но и асцендента, за да добие човек представа какво го очаква действително, уточнява известният астролог Мира Кунева, която пред Елена Пенчукова прогнозира:


По-добра година за Овните
След нелеката 2020 г., 2021 г. трябва да бъде по-добра за Овена. 11 дом им носи нови приятелства, нови съдружия, нови връзки и нови възможности. Родените в първата половина на знака ще започнат дългосрочна реализация на нови проекти.


Телци на кръстопът
Телецът е в напрежение с Водолея и 2021 г. го поставя на кръстопът в работата, в бизнеса. Възможни са трудности в тази област, но и в сърдечната - даже разпад на връзки. Не е добро време за финансови рискове.


ОК година за Близнаците

Близнаците са въздушен знак - в едно семейство с Водолея, така че годината им би трябвало да се оформи като нелоша. Трябва да насочват очакванията си и в любовта, и в бизнеса, към хора и организации от чужбина. Ще бъдат в светлините на прожекторите, здрави и с настроение.


Без заеми за Раците
Година под знака на ревността от различен тип - дали в любовта или в работата, е това, което очаква раците. Много трябва да внимават с кредити и заеми - независимо дали ги вземат или ги дават - добре е да го избягват. Иначе 2021 г. не е нито кой знае колко добра, нито кой знае колко лоша.


Лъвовете да слушат и да правят компромиси

Лъвовете ще трябва да се променят поне малко, за да останат доволни от 2021 г. Най-важно за тях е да научат две неща, които не владеят особено - да слушат и да изслушват другите, както и да правят компромиси. Не трябва да се инатят. По-добре е да не водят съдебни дела. Да очакват по-добра 2022 г., а родените в първата половина от знака да внимават със здравето, особено със сърцето, имунитета, кръвното.


Девите да си пазят нервите
Понеже са подвластни на 6-и дом през 2021 г., Девите ще бъдат силно изложени на промени и ще трябва да се потрудят здраво. Трябва да си пазят нервите, каквото и да се случва, защото ако не - застрашени са от психо-соматични заболявания. Трябва да бъдат по-умерени, да си наложат нов режим или начин на хранене и изобщо - на живот.


Любов и забава за Везните
Като роднини на Водолеите по линия на въздушните знаци, Везните са сред късметлиите на 2021 г. Това им е година за любов и забавления, за творчество и изява на нови дарби и таланти. Единственото, което може да помрачи чудесното им настроение са проблеми с деца или други близки, дано не бъдат сериозни, а например някой да се опитва да им държи сметка за лекия начин на живот.


Скорпионите да се обърнат към духовността

Ако искат да останат доволни от 2021 г., Скорпионите трябва да се обърнат към духовността, да потърсят в нея нови пътища. Иначе ще имат трудности. Странно за тях, но може да изпитат страх от връзки и обвързване баш в неподходящ момент. Не им е момент за кредити, нито пък за изясняване на отношения с близки хора. Най-рискови за скарване са родителите.


Стрелците да планират и да пътуват
Очакваме от 2021 г., поне от втората й половина, да ни върне към пътешествията и това ще донесе най-много радост на Стрелците. 2021 г. за тях е година за успешно планиране, за образование, обучение, за интелектуално развитие. Това вероятно ще ги срещне с нови приятели. Годината им се очертава без особено напрежение.


Добри пари за Козирозите
Новата година за Козирозите минава под знака на финансите в техния 2-ри дом. Очаквайте Юпитер да ви донесе повече доходи. Вашият покровител Сатурн нищо чудно да ви насочи към нова работа или дори към нова професия, но и да ви вкара в битки. Гледайте в бъдещето и не се бойте, нещата ще се подредят добре. Важното е фокусът ви да бъде върху бизнеса и парите.


Прекрасна 2021 г. за Водолеите, особено февруарските
Годината на Водолея трябва да бъде прекрасна за Водолеите, особено за родените във втората половина на зодията. Юпитер цели 3 пъти ще мине през небето им, което им дава силни възможности и правилно вземане на важни решения. Ще се радват на по-добра година, като имат едно наум за по-сложната 2022 г. При родените в първата половина от знака очакванията са за повече трудности заради сблъсъка със Сатурн веднъж на 30 г., което може да донесе някои ограничения. Важно е да вярват - промените са за добро.


Рибите да се грижат за здравето

За рибите 2021 г. няма да донесе нещо особено. Предупредени са да се грижат много добре за здравето си, както за своето, така и на много близките им хора. Но не само телесното, а и духовното. Тази година няма да им донесе много пари, но не ги заплашва и нещо неприятно на финансовия фронт. 

Очаквайте утре: Нумерологичен хороскоп

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !