И Цитиридис аут от бТВ?

23.12.2020 17:13 | Видян 2954 пъти

И Цитиридис аут от бТВ?

Николаос Цитиридис ще бъде следващият освободен от бТВ, пише Уикенд. Договорът на шоуто няма да бъде продължен и вероятно още от пролетта предаването ще отпадне от програмната схема на канала.

Още преди месец вестника ни съобщи, че резултатите на новото предаване били меко казано разочароващи. В телевизията силно се надявали рейтингът да е доста висок, но това не се случило. При разчетен рейтинг от около 25%, шоуто събирало едва между 13 и 18% от аудиторията, което на фона на похарчените пари било крайно незадоволително. По тази причина първоначално от медиата смятали да разредят излъчването до две издания седмично, но сега най-вероятно то изцяло ще отпадне от програмната схема.

Договорът на водещия и на екипа е до началото на месец март. Новият мениджмънт на канала обмислял изобщо да не го подновява. Все още не е ясно какво ще излъчва Би Ти Ви на мястото на Цитиридис. Вървят слухове, че имало идея да бъдат поканени Иван и Андрей, които да направят свое предаване на мястото на гърка. Като продуценти двамата се справят доста добре, а този сезон на „Фермата” резултатите били дори по-високи от плануваните. Преди години двамата правеха свое шоу по Нова „на гърба” на Слави, но тогава не успяха да преборят учиндолеча, въпреки че предаването им бе доста свежо. Сега обаче, като няма подобна конкуренция в ефира, резултатите биха били значително по-добри.

Само за седмица на поста си новия изпълнителен директор на бТВ – чехът Мартин Швехлак, даде заявка, че ще преобрази телевизията. От медиата изхвърча Мартин Карбовски, чийто договор няма да бъде подновен. В понеделник изненадващо бе освободен дирекорът на новините Венелин Петков, а на негово място бе назначен Антон Хекимян. Сменен бе и програмният директор Маргарита Александрова, която бе основният застъпник на Цитиридис. Затова и в телевизията прогнозират, че в най-скоро време същата съдба ще има и той.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Няма коментари към тази новина !