Рита Ора си хареса къща в Пернишко

23.12.2020 12:49 | Видян 1103 пъти

Рита Ора си хареса къща в Пернишко

Британската певица Рита Ора си е харесала къща в пернишко село. Именно там са били част от снимките на новия й видеоклип, който беше сниман у нас през изминалата седмица, издадоха от българския екип, който я обгрижваше по време на престоя й в България.

Изпълнителката на хитовете Hot Right Now и Poison остана точно 4 денонощия на родна земя. Всеки един от четирите й снимачни дни е бил на различно място. Най-голям интерес предизвика появата й на Бузлуджа, но е снимала кадри на други любопитни места, като пернишко село и полето край него. Именно този район й е напомнил за родната й къща в Косово и затова е държала да заснеме кадри и там. Последният снимачен ден пък е бил в лъскав столичен хотел в центъра на София, но самата тя и екипът й не са били настанени в него, а на съвсем друго място, където има подземен паркинг, за да не бъде засичана очи в очи от родните фенове и ловци на автографи.

Именно те се надяваха, че звездата ще остане за коледните празници в България, но се оказа, че сметките й са други. Сестрата на певицата – Елена Ора, която я е придружавала у нас, разкри в социалните мрежи, че двете вече са в Дубай и най-вероятно там ще прекарат Коледа и Нова година. Една от причините да не се прибере сега директно в Англия, където е отраснала, вероятно е задължителната карантина от 10 дни, която трябва да изкара. Освен това тя изглежда е сърдита, задето я глобиха с 10 000 паунда, че е нарушила мерките и е направила парти за 30-ия си юбилей в ресторант, въпреки че по-късно официално се извини и нарече постъпката си „непростима грешка“. Така че сигурно Рита Ора ще се прибере в Нотинг Хил чак в първите дни на новата 2021 г.

Чинията на Бузлуджа без хонорар

Рита Ора е снимала кадрите за видеоклипа си пред Чинията на Бузлуджа напълно безплатно. Причината да не плати никакъв хонорар е, че държавата в момента не може да печели от подобни начинания, тъй като обектът все още няма статут на Паметник на културата и няма ценоразпис за извършвани в него услуги. Екипът на певицата е получил специално разрешение от областния управител на Стара Загора Гергана Микова. Преди да го даде, тя помолила да я запознаят със сценария. Целта й била да се увери, че в него няма порнографски или други сцени, които по някакъв начин да увредят на имиджа на монумента. Пет буса и камиони са превозвали техниката за снимките, а самата звезда и сестра й са транспортирани с лек автомобил.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !