Азис с онлайн концерт довечера

23.12.2020 12:32 | Видян 1531 пъти

Азис с онлайн концерт довечера

„Тази вечер в 20.00 ч. ще започне моят първи онлайн концерт. Той ще бъде излъчван през всичките ми акаунти в социалните мрежи. Най-доброто качество ще е в YouTube. Заедно с моя оркестър ще изпълняваме стари песни, някои от тях дори забравени. Нужно ми беше да си припомня текстовете им. Този концерт ще е своеобразна изповед за моята кариера. Между песните аз ще разказвам за живота си“. Това заяви в ефира на „Здравей, България“ поп фолк звездата Азис.

Той добави, че ще разкрие много интересни подробности от личния си живот и за това как са създадени някои от най-големите му хитове.

„В "Маскираният певец" изживях едни от най-интересните моменти в живота си. Просто беше великолепно. Хищницата беше огромна изненада за нас. До последно ние не знаехме кой кой е. Всичко, което можехме да направим, е да предполагаме. Трябваше да бъдем категорични в избора си, за да не изглеждаме несигурни", каза още певецът.

Азис добавя, че се пази от COVID-19 и не излиза често от къщи. Не обичал и разходките, защото имало много хора, които се събират на групи. Той добави, че не е против ваксините, но му е нужна малко повече информация за тях.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !