Виктория изнася концерт в бус из улиците на София

17.12.2020 15:23 | Видян 745 пъти

Виктория изнася концерт в бус из улиците на София

Виктория Георгиева, която ще брани честта на България в рамките на Евровизия 2021, ще изнесе празничен концерт на колела. Това ще се случи на 20 декември, а за изявата е изградена специално сцена в бус. Благодарение на превозното средство, Виктория ще обикаля центъра на София в продължение на два часа.

Събитието ще се излъчи онлайн от 18 ч. в YouTube канала на певицата. “Нямам търпение за тази коледна обиколка. Измина една доста тежка година, която искам да изпратим с усмивка и положителни емоции. Вярвам, че можем поне за малко да се откъснем от случващото се и да се потопим в магията на Коледа“, казва изпълнителката на Tears Getting Sober.

Тя продължава с подготовката си и за Евровизия. В Ротердам талантливата певица ще представи страната ни пред близо 200 милиона зрители. Преди броени седмици пък тя направи премиера на една от потенциалните песни, които може да изпълни на конкурса – Ugly Cry. Само в рамките на 48 часа новината бе отразена в медии в над 14 държави, а песента беше включена на ротация в български и международни радиа и музикални телевизии.

Евровизия 2021 ще се проведе в Ротердам на 18, 20 и 22 май и ще бъде излъчвано пряко по БНТ 1 от 22 часа. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Няма коментари към тази новина !