Чадуик Боузман, Доналд Тръмп и BTS доминират в Туитър през 2020 г.

09.12.2020 13:57 | Видян 1105 пъти

 Чадуик Боузман, Доналд Тръмп и BTS доминират в Туитър през 2020 г.

Съобщението за смъртта на актьора Чадуик Боузман е най-споделяно в Twitter по света през 2020 г. и има най-много харесвания в историята на платформата.Повече от 7,5 милиона души са поставили "харесване" на съобщението на семейството на Боузман за смъртта му от рак на дебелото черво през август. Той почина на 43-годишна възраст.

Американският президент Доналд Тръмп, който често използва Twitter, е личността, за която има най-много туитове през 2020 г. Следва опонентът му от демократическата партия Джо Байдън, който го победи на изборите през ноември.

Корейската група BTS е на първо място за музикантите, за които са пускани най-много туитове в САЩ за четвърта поредна година. Те бяха във връзка с постиженията им в класацията за сингли и спечелени награди.

На второ място сред музикантите е рапърът Кание Уест, който се кандидатира за президент и има психични проблеми.Написаното от бившия президент Барак Обама за Кобе Брайънт, че е "легенда на игрището" след смъртта на баскетболиста, е на второ място по харесвания и препращания, пише БТА.

На трето място е Джордж Флойд - чернокожият мъж, който беше задушен с коляно от полицай и смъртта му предизвика протести срещу расизма по цял свят.


Най-популярният хаштаг за 2020 г. е #COVID19, следван от #BlackLivesMatter (Животът на чернокожите има значение).

Източник: life.dir.bg 
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !