Дъщерята на Спилбърг се похвали с кариера в порното

09.12.2020 12:55 | Видян 624 пъти

Дъщерята на Спилбърг се похвали с кариера в порното

Микаела Спилбърг – 24-годишната дъщеря на кинолегендата Стивън Спилбърг, разказа за кариерата си на порнозвезда в интервю за изданието The Daily Beast. По думите й, нейните родители не били против заниманията й пред камерата.

„Аз наистина се наслаждавам на своята работа, тя ми подари нов и жизнеутвърждаващ начин на съществуване. Благодарение на нея даже започнах да танцувам“, споделя девойката и допълва, че също така е успяла да си осигури независисмост и във финансово отношение. Родителите й били заинтригувани от решението й да се посвети на филмите за възрастни. Микаела взела решението и го осъществила още през февруари. Тя се изявява в соло жанра, показвайки пред уеб камерата автоеротични игрички. „Порното ми позволи да удовлетворя основните си потребности, без да превивам гръб в някоя ужасна работа под строг корпоративен контрол“, казва младата жена и подчертава, че е щастлива да работи над себе си и да прави каквото си поиска, когато си поиска и при условия, които самата тя си поставя.

Спилбърг младша обяснява, че кариерата на обикновена актриса не я привлича. „Традиционната киноиндустрия не ми е интересна. Просто искам да не се безпокоя за пари и да имам достатъчно време и свое местенце, където да рисувам, защото изкуството е моята страст“, разкрива размкрепостената дама.

Микаела е осиновена от Спилбърг и втората му съпруга Кейт Капшоу. Тя е най-младата от 7-те деца на кинорежисьора.


Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !