Спиш в леглото на Азис срещу 7 лв.

07.12.2020 12:44 | Видян 1460 пъти

Спиш в леглото на Азис срещу 7 лв.

Майката на Азис – Гергина Илиева, която го е родила в затвора в Сливен, дава под наем кревата му, научи Телеграф. Известната гледачка пусна обява в популярен сайт за имоти, че приема квартиранти в дома им в Костинброд.

„Давам квартира в Костинброд. Месечен наем – 7 лв. Три стаи с по три легла с отделни санитарни помещения, с хазаи. Особености – близо до спирка, с интернет и кабелна телевизия, климатик и локално отопление. Предпочитания – за работници, подходяща за работни бригади“, пише 63-годишната блондинка. Тя е оставила и личния си телефон за подробности и оферти. Качила е и няколко снимки да се види, че стаите изглеждат чисти и приятни, има и кадри от банята.

В последните години майката на фолкпевеца обикаляше из страната със сестрите си, където правеха предсказания на желаещи. Тъй като Азис ги включваше на няколко пъти на живо във фейсбука си, интересът към тях изведнъж скочи, но преди година рязко секна заради черни вести – една след друга си отидоха най-голямата от „Трите сестри“ - Стефка, само на 64 г., и майка им – прочутата костинбродска врачка баба Станка.

Едва започнали отново работа след жестокия удар, дойде обявяването на извънредното положение. Пандемията спря срещите им с нуждаещите се от тях, та за да попълнят бюджета, се наложи да пуснат свободните стаи в къщата си под наем. Изпълнителят на „Хабиби“ също не може да им помага финансово заради това, че не може да прави концерти и не изкарва пари.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !