Короната на Мис Playmate Of The Year 2020 е готова

26.11.2020 12:41 | Видян 281 пъти

Короната на Мис Playmate Of The Year 2020  е готова

COVID-19 няма да спре най-очакваното лайфстайл събитие в България – финалът на конкурса Playmate Of The Year 2020 ще се проведе през декември и ще бъде изцяло онлайн. Заради епидемиологичната обстановка и мерки за сигурност, церемонията ще бъде без публика. Всеки, който някога е мечтал да гледа от първия ред ще сбъдне мечтата си, независимо от това, къде се намира на планетата Земя.

Live stream-ът ще е напълно безплатен, а къде ще може да гледате финала и кога – очаквайте да разберете скоро. Конкурсите Playmate Of The Year са символи на визионерство, новаторство и създаване на трендове. Това доказват за пореден път и организаторите му в България, които въпреки сложната епидемиологична обстановка имат смелостта отново да бъдат впечатлят с първият Live Stream конкурс.

През декември всички очакваме с нетърпение най-бляскавото и светско събитие, което има амбицията и потенциала да се превърне в най-значимото събитие в новата история на лайфатайла в България. Организаторите вече се похвалиха, че короната на победителката е готова и публикуваха снимка в социалните мрежи.

Изящното бижу е изцяло ръчна изработка, а негов автор е майстор-ювелирът Велина Смет от Aviel HandMade, на която по традиция се поверява изработката на короната.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Нокаутираният Макгрегър прибира $ 20...

Голямата звезда на ММА Конър Макгрегър ще получи 20...

Андреа има нова изгора

Андреа вече не е сама и явно е оставила любовта с Кобрата...

Няма коментари към тази новина !

*}