БГ звезди се съблякоха за благотворителност

24.11.2020 11:44 | Видян 883 пъти

БГ звезди се съблякоха за благотворителност

Оголен от суетата и дрехите – така позира Папи Ханс за благотворителен календар в помощ на бездомните животни. Изпълнителят на „Кекс“ застана пред обектива на Костадин Кръстев-Коко в компанията на свой четириног другар – малкото кученце Айрън, намерило своя дом благодарение на фондация „Шаро“.

Всеки от месеците за следващата година в календара се състои от черно-бял кадър на родна знаменитост и животинка. Ръка към беззащитните протегнаха още Николета Лозанова, Иво Аръков, Александра Петканова, Азис, Диляна Попова, Ваня Джаферович, Калин Врачански, Прея, Краси Георгиев, Койна Русева и Люси Дяковска.

„Заедно с други 11 известни българи, се снимах за благотворителния календар BeHuman(e), за да покажа, че без дрехи и етики, всички сме просто хора“, обявиха почти всички модели в проекти, анонсирайки, че календарът вече може да бъде закупен срещу 20 лв.

„Той е изцяло с благотворителна цел и се стреми да насърчи доброто и човешкото в нас“, обявиха и от фондация Single Step, които също стоят зад проекта. „Тук аз съм една от многото, а ти бъди един от малкото, за да образуваме заедно "многото", което ще бъде "всичкото" за една бездомна душа!“, призова от своя страна пък плеймейтката Николета Лозанова.

Звездите в BeHuman(e) не са избрани случайно. Всички те неведнъж са заставали зад каузи, свързани с животните и равните права между хората. Така, например, поп-фолк идолът Азис е прочут с любовта с към кучетата, като често сам прибира в своя дом животинки от улицата. Моделът и актриса Диляна Попова пък се затвори в клетка в центъра на София, за да насърчи хората да спрат да носят кожени дрехи, свързани с убийствата на животни.

Разгледайте още в Галерията ни!

Снимки: Костадин Кръстев-Коко

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !