Миси Елиът помага на булка за мечтаната рокля

23.11.2020 15:29 | Видян 401 пъти

 Миси Елиът помага на булка за мечтаната рокля

Миси Елиът сбъдна мечтата на своя фенка. Рапърката ѝ изпрати 1 300 долара, за да може тя да си купи мечтаната рокля за сватбата.

Според информация на TMZ, Иреана Брадшоу и половинката ѝ сключили граждански брак през март тази година, но за тържество, на което да почерпят за съюза им, така и не останали пари. Двамата трябвало да се преместят в ново жилище и имали доста разходи. След като разбрала, изпълнителката решила да зарадва почитателката си със скромен жест.

Жената споделила в Twitter снимка на модела, с който би искала да се види на своята сватба. Към нея тя написала, че едва ли ще може да я облече, защото е твърде скъпа. Тогава Миси се намесила.

„Роклята ти вече е платена“, коментирала Елиът, шокирайки своята фенка.

По думите на Иреана, тя била навън заедно с майка си, когато разбрала, че певицата се свързала с магазина и платила роклята на мечтите ѝ. При новината направо се разплакала от вълнение.

По думите на Брадшоу, един от идолите ѝ през годините е именно рапърката. Тя се научила от нея как да се облича и как да заобича тялото си. Чрез песните ѝ започнала да излиза и с Родерик, с който подготвя мечтаната сватба.

Булката посочва още, че ако не била изпълнителката, тя най-вероятно щяла да си купи най-евтината бяла рокля, за да се вмести в своя бюджет. Сега тя може да мине под олтара с гордо вдигната глава и винаги ще бъде благодарна на Миси Елиът.

„Тя има голямо сърце“, пишат други фенове на рапърката в социалните мрежи по повод поста на магазина за булчински рокли David'S Bridal, който гласи:

„Любовта винаги намира начин! Благодарим на Миси Елиът за това, че помогна на тази булка да сбъдне своята мечта“.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !