Сгодиха ли се Бен Афлек и Ана де Армс?

23.11.2020 15:15 | Видян 2111 пъти

Сгодиха ли се Бен Афлек и Ана де Армс?

От няколко седмици в медиите се носят слухове за раздялата на 32-годишната Ана де Армас и 48-годишния Бен Афлек. Влюбените се отписаха един от друг в социалните мрежи и не се появиха заедно публично повече от месец. Феновете наистина се притесниха, че влюбените са се разделили.

Преди дни обаче двойката бе забелязана на снимачната площадка на филма „Дълбоката вода“ в Ню Орлиънс, където актьорите изиграха семейна двойка. Ана и Бен си говореха сладко, целуваха се и се прегръщаха на балкона между снимачните сцени. Погледът на феновете беше насочен към впечатляващия пръстен на безименния пръст на лявата ръка на Армас.

Това е знак, според някои от медиите, че звездите не само, че не са се разделили, а дори вече са сгодени, но други се съмняват, заявявайки, че пръстенът може просто да е реквизит от филма.

Романът на Бен и Ана стана известен през март тази година. Папараците заловиха актьорите заедно, докато бяха на почивка в Коста Рика и Куба. След като влюбените прекараха цялата карантина заедно, разхождайки се с кучетата или в кафене.

Също така стана ясно, че Бен Афлек е запознал Ана със своите деца от брака му с Дженифър Гарнър.
 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !