Пандемията фалира Шеф Ангелов

20.11.2020 14:21 | Видян 1017 пъти

Пандемията фалира Шеф Ангелов

Кризата, предизвикана от коронавируса, нанесе сериозен удар върху бизнеса на един от най-популярните готвачи у нас – шеф Виктор Ангелов.

Нервният перфекционист от „Хелс Китчън“ се принуди да хлопне кепенците на своя гурме ресторант в центъра на София. Той е „временно затворен“ вече повече от 7 месеца.
 
Съобщението, че ресторантът на шеф Ангелов затваря, се появи на страницата на заведението във Фейсбук още на 13-ти март, когато в България бе обявено извънредно положение заради пандемията. Според първоначалните намерения ресторантът е трябвало отново да заработи на 29-ти март, което се оказало невъзможно заради удължаването на извънредните мерки.

Но повече от седем месеца по-късно, дори когато почти всички останали заведения в столицата работят на пълни обороти, доколкото им позволяват разпоредбите на властта, ресторантът на страшилището от Кухнята на ада все още е затворен с уточнението, че това е „временно“.

Свеж полъх във финансите му ще донесе новия сезон на Hell's Kitchen. Предаването най-вероятно ще стартира през февруари или март догодина. Говори се, че водещият прибира колкото и големият победител - 100 бона, пише Ретро.



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !