Клуни дал 14 $ млн. на приятелите си

22.11.2020 10:12 | Видян 1182 пъти

Клуни дал 14 $ млн. на приятелите си

Носителят на две награди „Оскар“ Джордж Клуни разкри, че е раздал по един милион долара на 14 от най-близките си приятели.

59-годишната мегазвезда сподели, че винаги е имал желание да им се отплати за всички пъти, в които са го спасявали по време на финансови затруднения.

Това се случва, когато след много предизвикателства, през 2013 Клуни грабва роля в лентата на Алфонсо Куарон – „Гравитация“, която става много по-успешна, от колкото е предполагал актьорът. Тогава той излиза от продукцията с пълни джобове и веднага решава, че трябва да сподели натрупаното богатство с всички онези хора, които винаги са го подкрепяли.

„Мислех си, че всичко, което имам, са тези момчета, които през целия този период от 35 години са ми помагали по един или друг начин. Когато се разорих, спях на техните дивани. Даваха ми пари, помагаха ми, когато имах нужда. И аз им помагах. Всички сме добри приятели. И си помислих, че, ако не бяха те, нямаше да постигна нищо от това..“, каза холивудският актьор пред GQ Magazine.

Той знаел, че ако някой ден си отиде от този свят, така или иначе би завещал всичките си пари на тях, затова решил да не чака повече. Заел се да събере 14 милиона долара в брой от скрито място в центъра на Лос Анджелис и, за да ги транспортира, подкарал стар фургон с надпис „цветар“ отстрани, като взел със себе си и няколко момчета да го охраняват.

На следващия ден актьорът поканил приятелите си у дома, за да ги изненада с невероятната сума. Тогава им благодарил за всичко, което са направили за него и ги попитал как да им се отплати. Без да чака отговор обаче, той сам им дал такъв.

„Какво ще кажете за милион долара?“, подхвърлил Клуни.

Актьорът разказа още, че най-забавната част от всичко това за него е била, че точно една година след щедрата му постъпка, на 27-ми септември, той се разходил и до олтара с Амал Аламудин, която преди 3 години го зарадва с близнаци.

Снимка: Willy Sanjuan / Invision / AP



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !