Мадона медитира като Фрида Кало

18.11.2020 15:02 | Видян 1329 пъти

Мадона медитира като Фрида Кало

Какво се случва с Мадона? Това се питат нейни фенове след като тя публикува странна снимка от „вещерски ритуал“. Оказа се, че в свободното си време певицата медитира.

„Извикайте своите ангели. Поканете своите вечни музи. Освободете се от това, което не ви е нужно. Бъдете сигурни, че вече сте перфектни“, написа тя в социалните мрежи и сподели как точно го прави.

На една от снимките ѝ се вижда маса, на която има множество запалени свещи, подредени по определен начин. Около тях е описан кръг от розов прах, като по него са разположени чаши, пера, скъпоценни камъни и други странни пособия.

Към публикацията на Мадона има хаштагове, по които може да съдим, че тя медитира по метода на Фрида Кало.

„Медитацията е най-добрият начин за комуникация със силата на Вселената, медитацията е чудо...“, пише последовател на поп иконата под снимките на Мадона, една от които е именно на известната художничка.

Фрида Кало, чийто принципи явно певицата много харесва, е имала свое виждане за нещата от живота и специална символика на цветовете, която се усеща и в нейните картини. Чрез тях тя „освобождава“ потока на съзнанието.

От началото на пандемията до момента, Мадона често пали ароматни свещи в дома си и си води дневник. С последния си пост тя накара част от феновете си да вярват, че тя не е добре психически след като е започнала да се интересува от странни ритуали и магии.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Няма коментари към тази новина !