Ясни са победителите от Изборът на публиката

18.11.2020 10:59 | Видян 1124 пъти

Ясни са победителите от Изборът на публиката

За 46-и път бяха раздадени наградите "Изборът на публиката“ - единствените в Холивуд, които обхващат киното, музиката и телевизията и се определят изцяло от феновете.

Вместо пред реална публика на живо, водещата Деми Ловато откри шоуто в "Баркър Хангар" в Санта Моника, заобиколена от екрани, показващи хора, които гледат церемонията у дома.

С почетни награди на церемонията бяха удостоени Дженифър Лопес, Трейси Елис Рос и Тайлър Пери.

беше почетена за знаковите й изяви на сцената и на екрана, сред които изпълнението й на шоуто между полувремената на Супербоул тази година и главната й роля в получилия ласкави отзиви от критиката филм "Да свалиш Уолстрийт".

Звездата от сериала "Чернеещ" Трейси Елис Рос получи отличието "Модна икона" за приноса й към развлекателната и модната индустрия.

Тайлър Пери пък беше удостоен с почетния приз "Шампион".

Екшънът с комедийни нотки "Лоши момчета завинаги" с Уил Смит беше обявена за филм на 2020 г. Смит спечели и отличието за филмов актьор на годината. Като филмова актриса на 2020-а пък беше отличена Тифани Хадиш.

В телевизионните категории за шоу на 2020 г. беше обявен хитовият сериал "Анатомията на Грей". Звездата на поредицата Елън Помпео спечели приза за телевизионна актриса на годината. Наградата при мъжете получи Коул Спраус.

В категориите за музика изпълнител и изпълнителка станаха съответно Джъстин Бийбър и Ариана Гранде.

Кралете на корейския поп BTS триумфираха в категориите за група на 2020 г., песен и видео на годината за първото си англоезично парче Dynamite и за албум на годината за Map of the Soul: 7.

"Къщата на любовта 2" с Джоуи Кинг спечели приза за комедиен филм на 2020 г. Кинг беше отличена като комедйна звезда на годината.

Лин-Мануел Миранда получи приза за драматичен актьор за "Хамилтън", който беше обявен за филмова драма на годината.

В категориите за екшън филм и екшън звезда на 2020-а бяха отличени съответно "Мулан" и Крис Хемсуърт.

Наградата за телевизионна драма беше присъдена на сериала "Ривърдейл".

Звездата на поредицата "Това сме ние" Манди Мур беше отличена като драматична телевизионна звезда на 2020 г.

Ролята на Глория в сериала "Модерно семейство" донесе на София Вергара приза за комедийна телевизионна звезда на годината.

Сред останалите отличници се наредиха Ариана Гранде, Зендая, Блейк Шелтън, Карди Би, "Шоуто на Елън де Дженерис" и други.

 Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !