Конфликтната Екатерина печели Игри на волята?

16.11.2020 17:39 | Видян 1505 пъти

Конфликтната Екатерина печели Игри на волята?

Въпреки избухливия си нрав, Екатерина се превърна в любимка на повечето участници в „Игри на волята” и от двата отбора, показват коментари в социалните мрежи. Невротичната риалити звезда често пили нервите на съплеменниците си.

Зрители на екстремното риалити обаче определят йога инструкторката като сигурен финалист, заради бързия й ум и перфектното решаване на пъзелите. Два пъти, когато нямаше никаква надежда за победа в надпреварата с отбора на Жътварите, благодарение на Екатерина племето й Рибарите побеждаваше. Скандалджийката с лекота печелеше двубои, които се оказваха решаващи за съдбата на племето й.

В първите епизоди на „Игри на волята” чепатата йога инструкторка се бореше срещу сестра си Йоана, която бе в друго племе. Двете трябваше да запазят в тайна от останалите участници роднинската си връзка и се бореха в две войнстващи племена, за да оцелеят.

В по-късния етап на играта истината бе разкрита и сестрите започнаха да се борят в племето на Рибарите. Макар че са сестри, двете са доста различни и визуално, и по характер. По-голямата Екатерина е йога и ски инструктор. Скандалджийката Катя се смята за черната овца на семейството.

Тя живее ден за ден, оставя недовършени начинанията си, често разчита на помощта на родителите си, избухлива е и интровертна. По-малката Йоана е студентка по политология в престижния Йейлски университет. Двете често са в конфликт, а Йоана последвала Катя в „Игри на волята” с надеждата, че изпитанията ще ги сближат.

Вероятно коварният план на продуцентите е в един момент да изпратят двете сестри една срещу друга в неравен двубой за голямата награда от 100 000 лева.


автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !