Барак Обама: Дъщеря ми ме накара да откажа пушенето

14.11.2020 10:33 | Видян 1868 пъти

Барак Обама: Дъщеря ми ме накара да откажа пушенето

В третия си мемоар, озаглавен „A Promised Land“, президентът Барак Обама говори открито за брака си с Мишел, както и за това как президентството се е отразило на цялото му семейство.

Барак и Мишел се женят през 1992 година. Тяхната любовна история е разказана и във филма „Southside With You“. Първата им среща минава доста добре, но през годините двамата са изпитали и огромни трудности. В част от автобиографията, цитиран от CNN, г-н Обама говори за факта, че той и съпругата му са били доста близки, но президентството я е накарало да се почувства доста неловко.

Политикът пише, че между стените на Белия дом всички неприятности, проблеми и поводи за гняв са се увеличили при Мишел. „Не знам дали беше заради натоварения ми график, или заради начина, по който политиката влияеше на семейството ни, или фактът, че всички около нас я третираха като по-маловажна от мен“, добавя Обама.

Барак споделя, че е бил притеснен дали всичко ще се върне към нормалното, когато семейството напусне Белия дом. Припомняме, че Обама беше 44-ият президент на САЩ и стоя начело на страната в продължение на 8 години. Той сътвори история като първият чернокож обитател на Белия дом, а Мишел се превърна в една от най-обичаните първи дами.

Стресът на работата е накарал Барак отново да пропуши. Той признава, че е пушил по 10 цигари на ден и постоянно се е опитвал да намери скришно място, на което да запали. Дъщеря му Малия обаче е причината президентът да се откаже от вредния навик. „Тя се намръщи, когато подуши цигари в дъха ми“, пише Обама. За да се справи с трудната задача, той започва да дъвче никотинови дъвки.

„A Promised Land“ ще бъде на книжния пазар на 17 ноември.





автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !