Дара Екимова е Жена на годината в категория Музика

09.11.2020 14:11 | Видян 1218 пъти

Дара Екимова е Жена на годината в категория Музика

Последните месеци от всяка календарна година екипът на GRAZIA зачита женската сила, която не познава граници. И макар тази да е странна и непредсказуема, за пореден път бяха отличени дамите, които не спряха да вдъхновяват със своята работа, увереност и красота.

Спазвайки пълния набор от противоепидемични мерки, гостите на елегантната церемония се събраха в столичния Joy Station. Най-заслужилите дами от последните 12 месеца бяха разпределени в девет категории – Интернет, Модели, Дизайнери, Актриси, Музика, Медии, бизнес, Общество, #FOLOOWMYSELF by Fashion Days.

Темата на събитието бе "Машина на времето", в която водещият на „Вечерното шоу” по БНТ, Димитър Павлов преведе присъстващите през своеобразна машина на времето, в която своите послания отправиха емблематични водещи на предишни издания, актрисата Силвия Лулчева и Поля Александрова.

Във вдиеообръщение главният редактор Силвия Канин, отправи емоционално послание към присъстващите, в което подчерта, че церемонията винаги е вдъхновение и мотивация да вървим напред. Първо на сцената се качи красивото дуо Слав и Хубен, за да връчат наградата в категория "Модели".

Там, напълно заслужено, призът отиде при Кристин Илиева, неведнъж доказала, че няма нищо невъзможно, стига да разполагаш с ясна визия за големия успех.

Талантливата Красимира Хаджииванова обяви големите победители в категория "Медии" - Левена Лазарова и Косара Чигирева. Тя прие техните статуетки, тъй като двете нямаха възможност да присъстват.

Държейки статуетката "Жена на годината" 2020 за победителката в категория "Интернет", Гери Турийска излезе на красивата сцена, за да връчи приза на безспорната повелителка на интернет пространството - Евгения Джаферович.

Елина Спасова, директор маркетинг и корпоративни комуникации в Domaine Boyar, се присъедини към GRAZIA, за да връчи наградата в категория "Дизайнери". Там фаворитът на гласувалите се оказа креативният дует на Димка Шаламанова и Алисия. Двете дами благодариха на всички гласували и обещаха да ни зарадват с много нови творчески проекти за в бъдеще.

За доброто настроение на гостите се погрижи и невероятната Прея, която взриви сцената с гласа и визията си, а след това обяви "Жена на годината" в категория "Музика" - Дара Екимова! Талантливата победителка се качи на сцената, за да получи наградата си и заяви, че никога не трябва да се отказваме от мечтите си, колкото и смели да са те.

Лично Дара Екимова връчи специалната награда на изданието "Посланици на красотата", която отиде при две дами с безпогрешно усещане към нея - д-р Мария Хаджийска и д-р Стиляна Трендафилова от Derma Act. Победители в най-социалната от всички категории, "Общество",9 са Десислава Олованова, Сибина Григорова и Кръстина Стефанова, които неведнъж доказаха, че действията са единственото нещо, способно да промени света, в който живеем, към по-добро.

Призът им връчи Диана Йорданова, ПР мениджър на "Фантастико".Тази година бизнес категорията бе преименувана на "Бизнес по време на пандемия", защото номинираните в нея дами, затвърдиха устойчивостта на работата си, дори в трудното за всички време.

Статуетката "Жена на годината" 2020 отиде при сестрите Alessa - Мими Ненкова и Мая Топчиева, а наградата обяви Янис Манакос, основател и изпълнителен директор на Huts Spot Thompson.Специалната категория #FOLLOWMYSELF, учредена съвместно с Fashion Days, бе събрала четири дами, известни с това, че винаги са 100% себе си.

Заветният приз отиде при дизайнерката Антония Йорданова, която получи статуетката от водещия на церемонията Митко Павлов. Орлин Павлов  обяви фаворитката в категория "Актриси".

С приза "Жена на годината" 2020 вече може да се похвали новата абсолютна любимка на публиката - София Бобчева. Тя, от своя страна, успя да разпръсне сред аудиторията много любов и широка усмивка.


автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !