Малума предизвиква Weeknd да пее на испански

09.11.2020 12:04 | Видян 545 пъти

Малума предизвиква Weeknd да пее на испански

Суперзвездите Maluma и The Weeknd, откраднали завинаги сърцата на милиони фенове по цял свят, за първи път съчетават неповторимия си талант и музикално творчество в ремикса на хитовия сингъл “HAWÁI”!

Това е и първият път, в който носителят на Грами The Weeknd пее на испански, по което съвсем не отстъпва на дуетната си половинка Maluma. “Винаги съм се възхищавал на The Weeknd, така че тази колаборация за мен е сбъдната мечта!

Обожавам това, че той допринесе с уникалния си стил, добави свой флоу и пя едновременно на испански и английски, което е впечатляващо“, споделя Maluma. По ремикса на “HAWÁI” работи хитовото продуцентско дуо Rude Boyz, с което латино идолът създава и петия си студиен албум Papi Juancho.

Автори на музиката и текста на песента са Maluma, The Weeknd, Keityn, Edgar Barrera и Bull Nene. Мелодичното парче разказва историята на една раздяла, случваща се в модерен и погълнат от Instagram свят, в който представата за живота на другите хора може да бъде много подвеждащa.

Също както видеото към оригинала на “HAWÁI”, така и това към ремикс версията на песента е заснето от прочутия режисьор Jessy Terrero от Cinema Giants, но този път вместо в Маями, снимките са с участието на The Weeknd в града на ангелите - Лос Анджелис.

Клипът събра над милион гледания само в първите три часа след релийза, като моментално стана второто най-гледано видео в света и застана под #1 в YouTube Trending в 16 държави, сред които САЩ, Аржентина, Мексико, Чили.

“HAWÁI” за нула време се превърна в глобален хит, завладявайки не само латино чартовете, но и световните музикални класации, като прекара седмици наред под #1 – 8 в класацията на Billboard Hot Latin Songs, 9 в Billboard's Latin Streaming Songs и 3 в Billboard Latin Airplay, което бележи 18-тата #1 позиция на Maluma в чарта.

Благодарение на сингъла 26-годишният изпълнител оглави и класацията на YouTube за най-гледани видеа в световен мащаб, като в момента продължава да е в ТОП 10. Maluma достигна и до #1 в класацията Billboard Global Excl. US и до #2 в Spotify чарта Global Top 50.

“HAWÁI” се превърна и в #1 най-слушана песен в радио ефира, в Spotify и Apple Music в над 17 държави. Парчето е част от петия студиен албум на Maluma – Papi Juancho, който също пожъна световен успех, като достигна до #2 в класациите на Billboard – US Top Latin Albums и Latin Rhythm Albums.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !