МЕГЗ с рекорден рейтинг в Пресечна точка

06.11.2020 10:05 | Видян 1670 пъти

МЕГЗ с рекорден рейтинг в Пресечна точка

От Нова Телевизия похвалиха МЕГЗ с рекорден рейтинг за участието ѝ в “Пресечна точка”.

Каканашева вече официално има нов рекорд в личната си рейтинг колекция. След като има рекорди - за най-висок рейтинг в “Черешката на тортата”, “Втори пран с Карбовски”, “Папараци” от времето на Венета Райкова, цели два рекорда в “Биг Брадър” - за най-гледан лайф и най-гледан дейли епизод.

След като риалитито и с Нова - INSTAQUEEN- също държи титлата за най-гледано интернет риалити, вчера Каканашева развя знамето на най-високия рейтинг и за “Пресечна точка” по Нова Телевизия. За това се похвали екипа на предаването в социалните мрежи чрез фейсбук страницата на формата:

“ Рекорден рейтинг за “Пресечна точка”. Категоричен успех отбелязва NOVA през октомври, демонстрирайки превъзходството от 29% среднодневно и 21% в праймтайм спрямо прекия конкурент в най-привлекателния зрителски сегмент (18-49 г.). Данните на ГАРБ Аудиенс Межърмент България сочат още, че близо 30% от българите в активна възраст избират да гледат NOVA в праймтайм”.

А главния редактор на предаването Иво Тодоров лично защити Каканашева, която тази седмица като коментатор в предаването за пръв път споделя публично политическите си възгледи и буквално изуми зрителите - с познания, изказ и аргументираност. Иво Тодоров използва личния си фейсбук, за да защити Каканашева:
“ По принцип се въздържам от даването на обяснения и празните спорове, но...

Не мога да разбера тези, които нападат Мегз, че не разбирала нищо от ислямски фундаментализъм, от изборите в щатите и от антично културно наследство. Чули ли са я какво говори или си се упражняват в злословие по принцип? Момичето е изключително подготвено и аргументирано в тезите си.

Целта на Пресечна точка не е да дава дума на институции, иначе щяхме да поканим външния министър. Опитваме се да чуем позициите на хората, които по свой начин са лидери на обществено мнение в различни социални групи и с различна експертиза. И съчетаването на наглед несъчетаемото е наистина интересно. До утре! Мегз, Петьо Блъсков и Милен Керемедчиев ще коментират важните теми на деня до Петък в 16 часа в “Пресечна точка” по Нова Телевизия.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !