Пътуване във Всичколената с последни спектакли

05.11.2020 14:37 | Видян 1376 пъти

Пътуване във Всичколената с последни спектакли

На 28, 29 ноември 2020, както и 5, 6 декември 2020, от 11 и 16 ч., в бизнес сграда Интерпред Бояна - София, всички малки и големи фенове на сетивния театър, както и всички желаещи да се потопят в магията на този атрактивен и иновативен индивидуален артистичен формат, ще получат последна възможност да преживеят невероятно и магическо приключение, в което са активни участници и главни герои.

Едно от най-посещаваните и харесвани представления на Театър на сетивата - София - “Пътуване във Всичколената” - ще отвори врати и ще качи всички жадни за нестандартни преживявания приключенци на вълшебния кораб с крайна спирка Всичколената - приказен свят в сърцето на София, от който никой не си тръгва същият. Освен всички желаещи малки и пораснали фенове на магията и себепознанието, на вълшебния кораб към Всичколената този път ще се качат и малчугани от Сдружение “SOS Детски селища”.

Инициативата, финансирана от програма “Социално ангажирани изкуства” на Национален фонд "Култура" , цели да подари на дечицата, лишени от родителска грижа, едно прекрасно предколедно преживяване. Освен преминаването през интерактивното представление, за децата, настанени в детски селища в Трявна, Габрово, Велико Търново, Перник и София, са планирани и специални срещи-дискусии с екипа, с които ще обсъждат професията на артиста, ще рефлектират върху преживяното и как може да бъде приложено към ежедневието им, както и ще се осъществят онлайн работилници по рисуване, музика и танц.

“Пътуване във Всичколената” е индивидуален спектакъл, подходящ както за деца над 6-годишна възраст, така и за възрастни. Той поставя всеки участник, влизащ в лабиринта, в центъра на фантастичен сюжет, в който се ползват всички сетива и се развива както въображението и креативното мислене, така и качества като емпатия, приспособимост, умение за справяне в нетипична среда, комбинативност и аналитично мислене.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !